Succesvolle klaverjasavond van Stichting Amigos

team kees de jongSuccesvolle klaverjasavond van Stichting Amigos!

Opbrengst € 916,–

Het team van Kees de Jong wint de Stichting Amigos beker!

Zaterdagavond 13 oktober waren er 27 tafels met kaarters in de kantine van Stompwijk ’92. Allemaal gekomen om Stichting Amigos te ondersteunen. Bij onze kaartavond zie je families, vrienden, vriendinnen en kaartclubs met elkaar kaarten. Op deze manier kunnen we wel spreken van een familieavond. 

Na het welkomstwoord van Adrie begonnen we met kaarten. Het Amigos team achter en voor de bar en het regelen van de kaartavond zelf verliep prima. Op het einde van de avond stijgt de spanning! Welk team komt er als winnaar uit de bus? Dit jaar behaalde het team van Kees de Jong de beker met 21.364 punten. Hij kaartte met zijn vrienden Toby v Marwijk, Rob de Jong en Michael v.d. Nouweland. Als tweede met 21.136 punten eindigde het team van Lenie v.d. Bosch met Lydia Luiten, Gerda v.d. Bosch en Nel Turkenburg. Als derde eindigde het team van Nico Bolleboom met 20.670 punten. Hij kaartte met Eric Sweere, dochter Iris en haar vriendin Ilja v Rijn. De troostprijs ging met 14.904 punten naar het team van Theo Duyvestijn met Ivo en Willy v.d. Elk en Adrie Duyvestijn.

Wij bedanken Stompwijk ’92 voor het gebruik van de kantine en alle sponsors o.a. van Bohemen Poelier, Bloemsierkunst de Passie, de bollenman en alle anderen voor de prijzen, hapjes, beker enz. Vooral alle vrijwilligers en reserve kaarters willen wij hartelijk bedanken. Zonder jullie helpende handen kunnen wij deze kaartavond niet organiseren.

Met dit mooie bedrag kan Linda de kinderen van het opvanghuis KUSI WASI van Centro Educativo Ñanta in Bolivia met het educatieprogramma extra ondersteunen. 

Chau, Lia de Jong-Zwetsloot, Stichting Amigos