Boer zoekt feest

  Cornee

In Stompwijk gaat dat makkelijk. Je huurt café De Gouden Leeuw af en verstuurt een stapel brieven:   “Gooi alle afspraken aan de kant, Want ……… dit ventje wordt 50 jaar”  

Er waren er nog meer jarig maar dat telde even niet. Corné (Hoogeveen): “Je wordt maar een keer 50.”  En dat is natuurlijk zo. De Gouden Leeuw barstte bijna uit zijn voegen. Als je zoveel vrienden en buren hebt is het makkelijk 50 worden…… 😉 Het leek wel een reünie.

Hij kreeg nog een aardigheidje. Lees: aardig geitje. Het toilet was door de drukte onbereikbaar, en wat doe je dan als je geitje bent en je hebt hoge nood? Precies!! Er kwam een hele stapel servetten aan te pas om het op te dweilen. En toen kon het feest weer door.

De band Overstekend Wild deed moeite om boven het rumoer uit te komen met De muis in de molen en What shall we do with the drunken sailer? Het beloofde kleine beetje voer bleek een heel buffet, en zo liep de klok naar half twee, het sluitingsuur, en verder. De een was zijn stem kwijt, de ander zijn fiets. Gouden tip: Gewoon wachten tot het laatst. De fiets die over blijft is van jou.

Nog even voor niet ingewijden: Corné is die van die 24 meiden. Anderen hebben er een. Corné zegt altijd: “Ik heb er 24.”

Corné, namens allemaal (?) bedankt dat wij bij jouw vriendenclub mogen horen. (En 55 word je ook maar één keer.)

Agnes van Boheemen Vollebregt

PS.: Wie dit stukje niet snapt, mag een mailtje naar de redactie sturen.