Koren gaan de muzikale strijd met elkaar aan in de kerk in Stompwijk

 

Zes koren gaan de strijd met elkaar aan in de KorenCup. Onder leiding van pianist en presentator Gregor Bak strijden de koren om de eer én de winst. Van pop tot klassiek en van oud tot jong staan tegen over elkaar deze avond. Operazangeres Wilma Driessen zit de jury voor. Donderdag 8 november staat Stompwijk in het teken van muziek!

Leidschendam-Voorburg kent veel koren en veel hiervan zijn ontzettend enthousiast over deze KorenCup. Met een maximaal aantal van zes koren was het programma zo gevuld. Voor het eerst nemen een aantal van deze koren het deze avond vanaf 20:00 uur tegen elkaar op. Het belangrijkste is de uitwisseling en de eer, maar aan het eind van de avond is er toch een winnaar. En ook het publiek kan niet stil blijven zitten, want tijdens het juryberaad zet Gregor Bak hen aan het werk!

Niet alleen de koren zijn enthousiast, ook de Stompwijkse gemeenschap staat te trappelen om van de avond een feestje te maken. De St. Laurentiuskerk heeft zelf al veel vrijwilligers geregeld om de avond in goede banen te leiden. Een gratis avond vol muzikaliteit!

Rectificatie

In het bericht van vorige week stond dat Fanfare Juliana twee najaarsconcerten speelt op 4 november en op 7 november. Er wordt echter geen najaarsconcert gespeeld op 7 november.

Het Theaterfestival staat van 3 tot en met 10 november in heel Leidschendam-Voorburg. Op allerlei onverwachte en verrassende locaties staan optredens en voorstellingen door amateurkunstenaars. Kijk voor meer informatie, het hele programma en andere updates op www.theaterfestival-lv.nl.