Najaarsconcert Fanfare Juliana – Oorlog en Vrede

Najaarsconcert Fanfare Juliana – Oorlog en Vrede

Al een tijdje zijn we er druk voor aan het repeteren en over twee weken is het zover, op zondag  4 november houdt Fanfare Juliana haar jaarlijkse Najaarsconcert! Het belooft een sfeervolle en knallende middag te worden, waarop de muziek in het teken staat van oorlog en vrede.

Al eeuwen lang laten componisten en muzikanten zich inspireren door oorlog en vrede. Er is dus veel muziek over geschreven en gezongen ook in films is het een terugkerend thema. Kent u bijvoorbeeld de in 2001 uitgebrachte film “Pearl Harbor”? De muziek bij deze film is groots en meeslepend en neemt u mee door het verhaal. Ook in de film “Saving Private Ryan” (1998), met Tom Hanks in de hoofdrol, speelt muziek een belangrijke rol in de sfeer van het verhaal. U raadt het al.. Wij spelen deze prachtige filmmuziek  tijdens het najaarsconcert!

Naast het gebruikelijke concert van de fanfare speelt dit jaar ook het nieuwe slagwerkensemble tijdens het najaarsconcert. Sinds 1,5 jaar wordt er weer volop slagwerk les gegeven bij de fanfare. De slagwerk leerlingen (jeugd & volwassenen) zullen zich nu voor het eerst in ensemble vorm presenteren!

Dus heeft u zin in een ontspannen middag vol prachtige muziek? Kom dan 4 november luisteren! Het concert begint om 15.00 uur in de H. Laurentius kerk in Stompwijk. Na afloop is het dorpshuis geopend voor een drankje.

Muzikale groeten, Fanfare Juliana