Meldpunt Stompwijk

 

Deze brief is gestuurd naar de gemeente

Bij deze doe ik u maar weer een melding, die ik graag bij B en W zie komen, anders krijg ik toch weer dat ik van het kastje naar de muur wordt gestuurd. Ik heb reeds 4 of 5 keer gemeld (14070) dat er een levensgevaarlijk gat ligt aan de Dr. v. Noortstraat 28 ter hoogte van de uitrit Huissitterweg, waar fietsers en al het verkeer met een wijde boog omheen gaan als het regent. Er is mij toen beloofd dat het gedaan zou worden na het groot onderhoud van de Dr. v. Noortstraat, dat is al weer 3 maanden geleden. Weet u dat daar een gasleiding, elektrische kabel en waterleiding ligt!!!! Levensgevaarlijk.

De beschoeiing zakt daar ook weg aan de bewonerskant, wil de gemeente hier ook van die rood/witte blokken plaatsen zo als aan de Stompwijkseweg???

Hopende dat dit schrijven wel de aandacht krijgt op korte termijn.

Met vriendelijke groet,

J. Th. de Bruin,

Dr.v.Noortstraat 23,

2266GR Stompwijk Gem. LEIDSCHENDAM/VOORBURG