De heren Pruijssers blazen ‘onze’ COOP nieuw leven in!

 

Na de geweldige jaren van Jos hebben vorige week maandag Huib en Robert de supermarkt heropend. Na een intense verbouwing hebben ze een fantastische zaak neergezet. Praktisch alles is volledig in het nieuw gezet en de ondernemende vader en zoon zitten vol inspiratie en enthousiasme om de supermarkt weer echt op de kaart te zetten.

Maandag is het dorp verwend met een gezellig openingsfeest en dinsdag stonden de Stompwijkers te trappelen om bij de vernieuwde COOP hun boodschappen te doen.

Als MKB LV-Stompwijk vinden wij het geweldig dat de familie Pruijssers gelooft in de supermarkt, gelooft in Stompwijk en wil vechten om ons dorp vitaal en krachtig te houden. Wij hopen dan ook op heel veel enthousiasme vanuit de bewoners van Stompwijk en omgeving! Heren, bedankt en veel succes gewenst.

MKB LV-Stompwijk

Lennert, Jeroen, Wim, Ursula, Jacqueline en Desirée