Unieke samenwerking Coop Stompwijk en de C1 Stompwijk92

C1Unieke samenwerking COOP Stompwijk en de C1 Stompwijk’92

Maandag 15 oktober was een bijzondere dag voor twee partijen, namelijk voor de voetballers van de C1 van Stompwijk’92 en voor vader Huib en zoon Robert Pruijssers, de nieuwe eigenaars van buurtsuper de COOP.

De dag was voor de familie Pruijssers bijzonder omdat hun winkel, na een schitterende verbouwing, geopend werd en voor de C1 bijzonder omdat zij voortaan gesponsord zullen worden door de COOP.

In plaats van de gebruikelijke training liepen de mannen van de C1 die avond gezamenlijk in hun nieuwe outfit naar de COOP en mochten daar de festiviteiten opluisteren. Uiteraard was er ook een heuse fotosessie, midden in de winkel, en zagen wij beide partijen enorm genieten.

Vervolgens werd er nog een lekker colaatje gedronken op de goede afloop van deze avond en was de verbondenheid tussen sponsor en sportteam een feit. Nu is het aan de C1 om de eer hoog te houden van de sponsor maar de C1 kennende zal dat geen probleem zijn!

Een dankbare Jeugdcommissie Stompwijk’92

Arjen Veldhuizen