Sound Sixties groot succes in Dorpshuis

sound sixtiesOptreden Sound Sixties in het Dorpshuis wederom groot succes

Afgelopen zondag, 28 oktober, hadden we volle bak in de grote zaal van het Dorpshuis. Bezoekers kwamen van heinde en verre om het optreden van Sound Sixties te komen beluisteren. Niemand werd teleurgesteld: het optreden was in één woord fantastisch. De band wist de bezoekers van begin tot eind te boeien en te vermaken. Er was volop gelegenheid voor een praatje,  maar vooral ook voor een dansje. De dansvloer is dan ook de hele middag goed bezocht geweest. Uit verschillende monden heb ik gehoord, dat het wel een reünie leek. Het was écht gezelligheid ten top!

Noteer deze datum alvast in uw nieuwe agenda: zoals het er nu uit ziet, treedt Sound Sixties op 10 maart weer voor u op!