Winnaars Coopaktie

jetty en pietAfgelopen zaterdagmiddag was het zover. Naast vele andere prijswinnaars waren wij de gelukkigen om 1 minuut gratis te winkelen bij Huib & Robert. We vonden het heel spannend, maar ook erg leuk. Wat kan je het beste pakken en hoeveel? Van tevoren hebben we wel even rondgekeken. De minuut was wel heel gauw om. Ons boodschappenlijstje was wel bijna afgewerkt. Om de spanning op te voeren mochten we het totaalbedrag raden. Als dat klopte mochten we nog een keer. Had ik maar naar mijn man geluisterd, hij had het goed en ik zat er net naast.

COOP dank je wel en dat we nog maar lang vers sinaasappelsap bij jullie kunnen kopen.

Jetty en Piet Noordzij

Bijgaand ziet u alle andere 15 prijswinnaars van de raamposteractie die óf een rollade of een hele boodschappentas vol met allerlei lekkers hebben gewonnen.

A.s. zaterdag om 17.00 uur is de 2e en laatste prijsuitreiking. Kijk in de COOP of er een foto hangt van uw voorgevel, want dan hoort u bij de gelukkigen!alle winnaars