Wie wil stoere, lieve Bordeaux dog Max een thuis geven?

 

Deze keer een vraag voor een (her)plaatsing van een stoere Bordeaux-dog. Max is een zeer lieve hond, maar hij kan (helaas) niet bij andere dieren of kleine kinderen in één huis. Voor zijn baas is het gewoon een ontzettende lieverd, maar deze hond is wel bestemd voor mensen die geen andere honden of katten hebben (bij paarden is het géén probleem) of voor “kenners” van dit ras. Momenteel zit hij op een pleegadres, een grote boerderij, waar hij wel heerlijk kan rond dollen, met de tijdelijke eigenaar mee boodschappen doet, zelfs een harinkje eet bij de visboer.  Max verdient een plekje waar hij kan blijven en heerlijk kan genieten. Deze mensen hebben zelf al een paar honden, zodat Max hiervan gescheiden moet blijven. Mocht u interesse hebben in deze prachtige hond en heeft u de ruimte of ervaring met dit ras, dan kunt u contact opnemen met: Marianne Moes (medew. de Hereniging). Telnr. 06 29072070 of 071 5804667. U kunt ons ook volgen op onze website van: de Hereniging / gestolen/vermiste dieren of via Twitter, Hyves en Facebook.

Wilt u weten welke dieren er in onze regio vermist worden, dan kunt u ook kijken naar: Dier en Vriend TV (kanaal 31) elk weekend of bekijk hun website.

Of bel naar Amivedi Zoetermeer, het dierenasiel, Landelijke Dieren Centrale en/of de Dierenambulance. Namens alle (asiel) dieren, vermiste/gestolen huisdieren, te herplaatsen dieren en dus ook namens Max…..BEDANKT!!