Stompwijk vult schoenendozen voor Actie4kids

Stompwijk vult  schoenendozen voor Actie4kids!

Ook dit jaar werd in Stompwijk meegedaan aan de schoenendozenactie; Actie4kids, in samenwerking met de tekstgroep van het Eigentijdse koor en de Hobbyclub. Schoenendozen werden versierd en gevuld met spulletjes zoals schoolartikelen, toiletspullen, speeltjes en knuffels. Deze dozen worden cadeau gedaan aan kinderen in weeshuizen, vluchtelingenkampen en sloppenwijken in Togo, Malawie, Sierra Leone en Zambia, Oekraïne en Armenië. Met een gevulde schoenendoos worden velen kinderen verrast.

Tijdens de eigentijdse viering op zaterdagavond en de gezinsviering op zondagochtend in de kerk en op school konden de dozen worden ingeleverd. We mochten een totaal van 64 dozen wegbrengen naar het inzamel depot in Zevenhuizen.

Dank aan alle kinderen, maar ook alle andere mensen uit het dorp, die deze actie weer tot een succes hebben gemaakt.