The Beatz

Afgelopen week:

Afgelopen vrijdag werd het weekend ingeluid in Bardancing Beatz met Ladies Night. De eerste mensen kwamen al vroeg en er werd gezellig een drankje gedaan. Rond een uur of 1 was het helaas tijd om te sluiten. Zaterdag waren we niet open maar gingen we met de stichting naar Time-Out in Gemert (Noord-Brabant). Hier was veel animo voor en was daarom ook super gezellig. Het weekend werd afgesloten op zondagavond en hier werd onder het genot van een drankje het weekend besproken.

Volgende week:

Volgende week vrijdag komt de goedheilig man ook een bezoekje brengen aan de Beatz. Hij zal de mensen die afgelopen jaar iets verdiend hebben, belonen met een passend cadeau.  Deze avond mag je absoluut niet missen, misschien zit er wel een cadeau voor jou bij!!! De deuren zullen om 21.00 uur open staan.

Zondag zijn we ook geopend. Hier zal met een drankje erbij en onder het kijken van voetbal het weekend worden afgesloten.  Komt allen.

Groeten, het bestuur