CDA trakteert Stompwijkse ouderensoos op smakelijke oliebollen

  cda oliebollen

Al op dinsdag 18 december trakteerde het CDA de leden van de ouderensoos op oliebollen. “De ouderen waren erg verrast door mijn vroege nieuwjaars traktatie, maar ze vielen natuurlijk erg in de smaak”, aldus gemeenteraadslid Yvonne van Boheemen. Vanwege de feestdagen komt de soos pas weer bijeen op 8 januari. Het uitdelen van oliebollen aan de KBO soosleden in Stompwijk maakt deel uit van de inmiddels traditionele CDA oliebollenactie in de verzorgingstehuizen (Schoorwijck, Mariënpark, Het Anker, de Sonneruyter, Prinsenhof en de Mantel)  binnen onze gemeente.

Tijdens het uitdelen gaf gemeenteraadslid Yvonne van Boheemen aan dat constante aandacht voor Stompwijk nodig blijft. Actueel onderwerp is de nieuwe bushalte aan de Provinciale weg. Deze bushalte is verre van veilig vooral voor de ouderen. Met name het lopen door het tunneltje vindt men eng en het te nemen voetpad omhoog naar de bushalte is erg lastig. Zij is dan ook erg blij met het initiatief dat de ouderen zelf hebben genomen om maar liefst 140 handtekeningen op te halen. Deze handtekeningen zullen donderdag aan de wethouder Van Ostaijen aangeboden worden om aandacht te vragen voor dit probleem. Het CDA zal op haar beurt zich ook inspannen voor een oplossing.

In 2013 zal er verder gewerkt worden aan de grote projecten zoals de rondweg en het Kultuurhus. Tijdens de OpenRaadhuis avond op 8 januari zal het ontwerp van de verbindingsweg worden gepresenteerd.

 

 

Namens het CDA,

Yvonne van Boheemen (yvonnevanboheemen@casema.nl)