The Rocking Angels en Jazz Like That

rocking angelsThe Rocking Angels en Jazz Like That

Wat een zang- en danstalent is er in Stompwijk en omgeving!

Afgelopen zaterdagavond was het zover, de leden van The Rocking Angels en Jazz Like That onder leiding van Carmen Olyhoek en Maria van Santen, presenteerden zich in het Muziekcentrum in Zoeterwoude met een geweldige show.

Het thema was dit jaar musical, met liedjes van o.a. K3 – The Sound of Music – Greaz- Marry Poppins en vele anderen passeerden de revue.

Meiden, wat hebben jullie je best gedaan, vooral Famke in schattige kleding, pas 6 jaar oud, danste op het liedje My favourite things gezongen door Denise. En Joysi als Mary Poppins zong, met hoge veterschoenen, de bekende tas en paraplu met 3 meisjes het moeilijke liedje, Super kali…….. enz. enz. enz. Zij vloog nog net niet boven het publiek!

Ook fladderden vier gouden vlinders over het podium die zich later ontpopte als waren rockbeesten. Er was zelfs een buikdanseres en harem dames uitgedost in Oosterse kledij aanwezig. Het is te veel om op te noemen.

Theo van Santen presenteerde de show. Met zijn bekende humor en grapjes kletste hij alles aan elkaar.

Bij het slotlied kwamen alle sterren op het podium, de kleinste met ballonnen en fluitjes. De oudste groep stond met vlaggen. Het was één groot feest. Het publiek beloonde hen met een groot applaus.

Tot ieders verrassing kwam Theo nog één keer op, gekleed in glitter jas en vetkuif danste hij samen met zijn dochters en vriendinnen een nummer van Greaz, dit tot grote hilariteit van iedereen. Ja Theo, als je drie vrouwen in huis hebt met talent, dan kan jij niet achterblijven. Nou het was geslaagd hoor. wij hebben genoten van deze leuke avond, bedankt allemaal en volgend jaar weer? 

Opa Sjaak en Oma Ria van Rijn