Vervolg van verslag carnaval

kindercarnavalkbo gaandersVervolg van verslag carnavalsweekend

Vorige week heeft u al in de Dorpsketting kunnen lezen over het begin van de carnavalsweek, hieronder leest u het vervolg van de maandag en de slotdag, dinsdag.

Wat wij ook nog even wilde vermelden:

Bij het overhandigen van hamer op het Gemeentehuis  heeft Prins Adrie de Burgemeester laten zien hoe mooi de vogelplas is. Want hij heeft gehoord dat de gemeente van plan is de geluidsmuur door te trekken zodat er vanaf de A4 niet meer naar de vogelplas gekeken kan worden. Ook heeft hij de burgemeester laten voelen hoe het voelt om geld over de balk te gooien. Hij heeft de burgemeester uitgenodigd en een paar schaatsen gegeven om een keer te komen schaatsen als er ijs op de vogelplas ligt, en dan lekker een kopje chocomel en een roze koek te nuttigen.

Maandag 11 februari Kindercarnaval:

Maandagmiddag was het de beurt aan de kinderen om een gezellige middag te beleven, iedereen die zin had kon een kleurplaat inleveren en daar werden ook prijzen voor toegekend. De prijzen voor de mooiste kleurplaat gingen naar: Noomy van 8 jaar en Jordi Romijn van 6 jaar. Ook waren er prijzen in verschillende categorieën voor de kinderen die het mooist verkleed waren. Hieronder vindt u de uitslag van de deze verkleedwedstrijd en danswedstrijd:

Mooist verkleedde Meisjes                                           Jongens

                                Maud Hogervorst                            Thomas Kort

                                Bo van Santen                                Bram verkleed als Spiderman

                                Lucie Kester                                    Jason verkleed als Mario

                                Amy Knijnenburg                              Daan Koot

                                Luna van het Veer                          Kevin verkleed als Clown

 DJ Kevin zorgde ervoor dat iedereen lekker stond te springen en te dansen. Er werd veel polonaise gelopen met onder andere de Raad van Elf en de Koomers. De limonade en de plakjes worst en kaas werden graag verorberd. Al met al een zeer gezellige middag en met een aardigheidje ging men weer huiswaarts.

 So You Think You Can Dance

’s Avonds was het de beurt voor de tieners om hun danspasjes te laten zien. Dit jaar een iets andere insteek door de verhuizing naar Bardancing Beatz werd er op de muziek van DJ Kevin gedanst en polonaise gelopen. Na een geslaagde avond gingen de tieners om 10 uur naar huis.

Dinsdag 12 februari:

Dinsdagmiddag is al jaren de middag van de ouderen jongeren, de mensen van 55+ uit Stompwijk. Zoals ieder jaar was er weer een loterij en konden er vele mooie prijzen gewonnen worden, die waren gesponsord door de middenstand van Stompwijk en omstreken, waarvoor hartelijk dank. Velen gingen met een prijs naar huis en men genoot zeer van deze middag. De polonaise werd zeker niet vergeten en achter Prins Adrie I, Page Sascha en Opper Thijs werd een grote stoet gevormd om met zijn allen gezellig te lopen. Lau van Santen en Cor van Santen –Wortman werden dit jaar namens de Ouderen tot Prins en Page gekozen. Het concert van de Oud Prinsen kon natuurlijk niet ontbreken op de middag. De oudere van Stompwijk lieten de advocaat en jonge borrel zichtbaar goed smaken. En natuurlijk kon de jaarlijkse afsluitende speech van Meneer J v.d. Bos weer niet ontbreken.

Slotbal

Dinsdagavond was alweer de slotavond van de carnavalsweek. Om 21.00 uur ging de deur open en de mensen stroomden binnen. Deze avond werd door onze vriend de zingende Slager die toevallig zijn buurvrouw had meegenomen opgeleukt en dit was een zeer geslaagd optreden. Er werd verder veel gedanst en polonaise gelopen. Onze eigen blaaskapel De Zwiebels verzorgde nog een optreden en om ongeveer 24.00 uur werd de Raad van Elf werd door hun vrouwen ontdaan van hun steek en cape. Hierna werd de Prins ontdaan van zijn scepter, cape, steek en ambtsketen. Ook de Page werd ontdaan van haar kroon en cape, op dat moment stonden Adrie en Sascha weer als gewone burgers op de bühne. Daarna werd de Prins Adrie afgevoerd door de Oud Prinsen, Page Sascha door de Raad van Elf en speelde De Zwiebels nog een vrolijke noot. De avond ging nog tot in de kleine uurtjes door en iedereen genoot er zichtbaar van.

Na een week van genieten, feesten en polonaise lopen kunnen Prins, Page, Opper, Raad van Elf en bestuur terugkijken op een geweldig seizoen en gaan we er met z’n allen voor om dit ook volgend seizoen te bereiken! Via deze weg willen wij alle bewoners en vrijwilligers bedanken voor het bijdragen van hun steentje aan dit zeer geslaagde carnavalsseizoen. Hopelijk zien wij u allemaal terug bij het volgende carnavalsseizoen. En natuurlijk ook onze excuses aanbieden aan iedereen die op enige manier hinder van ons heeft gehad.

Voor meer informatie en foto’s, kunt u terecht op www.degaanders.nl

PR De Gaanders

Uitslag Loterij De Gaanders

Op dinsdag heeft de trekking plaatsgevonden van de loterij van De Gaanders. Nogmaals willen wij iedereen bedanken voor het steunen van de vereniging door middel van het kopen van een lot. De opbrengst komt ten goede aan het kinder- en bejaardencarnaval. Deze mensen hebben ook dit jaar weer kunnen genieten van een schitterend carnavalsfeest en dat is mede te danken aan U. De prijzen zijn reeds door De Gaanders aan de winnaars overhandigd. Hier volgt de uitslag:

1e prijs Nel van Santen Meerlaan 1A                                            Iedere maand een bos bloemen

2e prijs Piet Beekman Oostvlietweg 46                                         Planten- en zadenbon

3e prijs Peter Mol Zoetermeer                                                     Aangifte inkomstenbelasting

4e prijs T. van Geijlswijk Oostvlietweg 49                                     Hot Stone massagebon

5e prijs Corrie de Jong Zoetermeer                                             Hot Stone massagebon

6e prijs Wil Gr.in ’t Woud Dr.v.Noortstr. 23C                                 Hot Stone massagebon

7e prijs M. van Bemmelen Pinksterbloem 79                                 Kado Koepon

8e prijs van Leeuwen Zwanenbloem 9                                          Kado Koepon

9e prijs van Rijn ‘t Geertje                                                          Kado Koepon

10e prijs Mevr. Ammerlaan Dr. V. Noortstraat 12J                        Kado Koepon

11e prijs Kevin v.d. Bosch Dr. V. Noortstraat 172                         Kappersbon

12e prijs Bob v.d. Bosch Dr. V. Noortstraat 105                           Kappersbon

13e prijs Verhoog Slootweg 2, Zoetermeer                                  Kappersbon

14e prijs Marian Klijn Meerlaan 37                                               Kappersbon

15e prijs Gerard v. Cromvoirt Zoeterwoude                                 Kappersbon

16e prijs L. Bohemen Akkermunt 18                                            Kaasbon

17e prijs J. Bregman Stompwijkseweg 46B                                  Kaasbon

18e prijs Pino v.d. Bos Meerlaan 1B                                           Kaasbon

19e prijs Eddie van Leeuwen Merodestraat 17                            Kaasbon

20e prijs Jos van Santen Meerlaan 1A                                       Kaasbon

21e prijs Mevr. Roeling Dr. V. Noortstraat 179                           Poeliersbon

22e prijs K. de Groot Pinksterbloem 81                                     Poeliersbon

23e prijs K. v.d. Bosch Dotterbloem 7                                       Poeliersbon

24e prijs A. van Rijn Meeslouwerweg 3                                      Poeliersbon

25e prijs Simonis Pinksterbloem 45                                           Poeliersbon

26e prijs R. van Vliet Zustersdijk 10                                          Poeliersbon

27e prijs Richard Bennis Den Haag                                            Poeliersbon

28e prijs Jona v.d. Meer Pinksterbloem 59                                 Poeliersbon

29e prijs de Winter Meer en Geerweg 14A                                 Poeliersbon

30e prijs van Vliet Stompwijkseweg 60                                     Poeliersbon

 Oplossing Puzzel

1ste prijs: Fam. Kenemans

2de prijs: Cindy van Dorp

3de prijs: Bep Knijnenburg