Toerclub Stompwijk

Toerclub Stompwijk

Voorjaarsritten

Wanneer we de laatste weken naar buiten keken hebben we nog niet vaak het gevoel gehad dat het voorjaar eraan zit te komen. Toch duurt het niet lang meer voor het nieuwe seizoen van onze toerclub gaat beginnen. Omdat vele leden zo lang niet kunnen wachten rijden zij ook nu al hun ritjes op de zondagochtend. De komende weken is het vertrek daarvan om 9.00 uur vanaf de sporthal. Richting en afstand worden bij de start bepaald. Wie ook al zin krijgt, kan natuurlijk gewoon mee!

joop zoetemelkJoop Zoetemelk Classic

Ook als voorbereiding voor het nieuwe seizoen kun je op zaterdag 16 maart de Joop Zoetemelk Classic rijden. Deze wordt georganiseerd door fietsvereniging Swift uit Leiden. Dit jaar is voor het eerst een maximum aantal deelnemers vastgesteld en kun je daardoor alleen meedoen door voorinschrijving. Deze sluit al op 8 maart, dus als je deze tocht niet wilt missen, ga dan snel naar de site www.swift-joopzoetemelkclassic.nl

Daarnaast hopen we natuurlijk weer vele leden te zien op onze ledenvergadering op donderdag 7 maart. De uitnodiging hiervoor ontvangen jullie binnenkort.

Toerclub Stompwijk