Kinderkoor “De Regenboog”

           

Na onze oproep van vorige week hadden wij gehoopt op veel aanmeldingen voor kinderkoor “De Regenboog”. Misschien is het de lezer ontgaan of bent u er wellicht nog niet aan toe gekomen maar met de tot nu toe pas 6 aanmeldingen kunnen wij niet gaan starten. Daarom proberen we het deze week nog een keer. Ons koor zingt (zoals iedereen inmiddels wel weet) als er bijzondere vieringen zijn in de kerk, zoals ook nu het geval is. Wij gaan ook deze keer en natuurlijk weer met superleuke liedjes de aankomende Communieviering van 14 april verzorgen. De repetities zullen plaatsvinden iedere dinsdagmiddag van 15.30 – 16.30 uur in de kerk. Dus… vind je zingen leuk, dan ben je van harte welkom. Wij willen weer gaan starten op dinsdag 5 maart. Alle kids die kunnen lezen mogen zich aanmelden zodat de teksten gemakkelijk te volgen zijn. Voor die teksten heb je alleen een leuke map (ringband) nodig waar je ze netjes in kunt bewaren.

(Voor de kids die vorig jaar ook meegezongen hebben; neem al je liedjes mee!) Ook worden de liedjes op onze hyves geplaatst zodat jullie die thuis ook nog door kunnen nemen. Het is wel heel belangrijk dat jullie er iedere repetitie bij zijn.

Wij hopen weer op een grote opkomst! Aanmelden (voor 1 maart) is een kleine moeite maar wel een vereiste!!

Dat kan via onderstaand telefoonnummer.

Groetjes en tot dinsdag 5 maart, Gerda en Marian, tel: 0629320018.

p.s. Bij te weinig aanmeldingen wordt er door ons netjes afgebeld.