Sam’s Kledingactie Stompwijk

Doe mee met de kledinginzamelactie van Sam’s Kledingactie in Stompwijk en steun Cordaid Mensen in Nood!

Op vrijdag 12 april 2013 vindt in Stompwijk de kledinginzamelingsactie van Sam’s Kledingactie voor Mensen in Nood plaats. U kunt dan van 13.30 tot 16.00 uw gebruikte kleding, schoeisel en huishoudtextiel in gesloten plastic zakken afgeven bij de auto van Sam’s.

Kerkplein, Dr. van Noortstraat 88

De opbrengst van de ingezamelde kleding gaat naar de projecten van Cordaid Mensen in Nood. Al een aantal jaar steunt Sam’s het Droogte Cyclus Project in Kenia. In dit project wordt de lokale bevolking geleerd om zich te wapenen tegen de droogte. Dit jaar worden 20 nieuwe dorpen voorbereid!

Voor meer informatie over Sam’s Kledingactie en de gesteunde projecten kunt u kijken op www.samskledingactie.nl of bellen naar 073-687 10 60.