Heb ik weer!

voetbaldruk bezocht

Mooi weer! En zeker 2 jaar geen voetbalwedstrijd van Stompwijk92 gezien.  Tegen SJZ een mooi affiche ……  ideale gelegenheid om mooi weer en kijkplezier combineren. Druk was het op Sportpark Meerhorst. Oud Stompwijk – Oud SJZ voorafgaand aan het spektakel heb ik gemist.

De match zelf gaf de 1e helft van beide zijden geen goed voetbal en zo gezapig ging die dan ook voorbij; ruststand 0-1. Wel een beauty. Een eerste biertje op het terras en pas diep in de 2e helft slaat bij een 1-2 stand de vlam een beetje in de pan. Met de inbreng van Toby van Marwijk en Nick Ammerlaan hangt een verwachtingsvolle sensationele sfeer in de lucht. Die kwam, maar niet voor het SJZ-doel.  Eindstand 1-3 en 4 rode kaarten! Details zijn in andere dag- en weekbladen vast wel te vinden.  Gelukkig was het binnen bij PSV- Ajax 2-3 en buiten in het zonnetje met een biertje en een wijntje erg gezellig, wat mijn zondagmiddag toch weer goedmaakte.

 

Ad hoc verslagje  van Leo O