Fiets mee met de toerclub

toerclub

Fiets mee met de Toerclub Stompwijk

Op zondag 5 mei organiseert Toerclub Stompwijk de 22e Elfdorpentocht. Het is een unieke toertocht door het Groene Hart van de Randstad die de landelijke aspecten van het gebied volop laat zien. Al jaren trekt de, verkeerslichtarme, tocht ruim 1.000 deelnemers, zowel recreatieve- als toerfietsers, uit de wijde omgeving en zelfs uit verre delen van ons land. Uiteraard dragen ook de prachtige routes bij aan de steeds weer geweldige deelnemersaantallen.

Er kan dit jaar, naast de 4 traditionele afstanden (45, 80, 125 en 160 km) óók weer gekozen worden voor een route van 25 km! Dus bij uitstek geschikt voor gezinnen met jongere kinderen (de wielrenners/-rensters in de dop). De routes gaan vrijwel uitsluitend over fietsvriendelijke wegen in de landelijke gebieden die Zuid-Holland rijk is. We zijn er ook dit jaar weer in geslaagd om routes uit te zetten waarin vrijwel geen verkeerslicht voorkomt. Alle routes zijn duidelijk met pijlen uitgezet, dus u hoeft niet steeds op uw routebeschrijving te kijken. Na afloop ontvangen de deelnemers een leuke herinnering.

Vertrek, afhankelijk van de te verrijden afstand, tussen 08.00 uur en 12.30 uur. We zijn blij dat we ook dit jaar weer gebruik kunnen maken van Het Blesse Paard als start- en aankomstlocatie. Het zal hier de hele dag door een gezellige drukte zijn van fietsers, vrijwillig(st)ers en overige bezoek(st)ers.

Zie voor de starttijden en overige info www.toerclubstompwijk.nl

Voor inlichtingen: info@toerclubstompwijk.nl