GLML-Memorial op vrijdag 10 mei

GLML-Memorial op vrijdag 10 mei

Op 10 mei a.s. is het zes jaar geleden dat Gerard Lelieveld is overleden. Korte tijd daarvoor overleed zijn sportmakker Martien van Leeuwen. Hun initialen sieren de jaarlijkse fietstocht: de GLML-memorial. Op vrijdag 10 mei a.s. gaan we weer fietsen om niet alleen aan hen, maar ook alle andere overledenen terug te denken, die op een of andere manier een plek hadden in het sportieve en maatschappelijke leven in Stompwijk. Iedereen wordt uitgenodigd om mee te doen.

Datum: vrijdag 10 mei, vertrek om 19.00 uur, plaats van vertrek: het Dorpshuis in Stompwijk (de kantine van sportpark Meerhorst is bezet). Er worden groepen gevormd van 20, 30, 40 en 50 kilometer. De meesters van de weg (Toerclub Stompwijk) zorgen dat u allemaal weer tijdig terug bent.


Wij zullen met deze jaarlijkse memorial doorgaan zolang er voldoende mensen zijn die willen meedoen. We stellen het erg op prijs als u aanhaakt om met elkaar even terug te kijken. Na het fietsen uiteraard een kopje koffie voor alle deelnemers.

Organisatiecomité GLML-memorial