Nynke nevermind

nynke

Nynke Nevermind!

Net als half Nederland maak ik gebruik van Facebook en daar zag ik laatst mijn buurmeisje in de lakens hangen. In vaktaal heet dat tissues, maar dat klinkt zo breekbaar. Ze heet Nynke en zit op woensdag en zaterdag op de circusschool Nevermind in Zoetermeer en daar oefent ze met het balanceren op een bal  of op een koord of jongleren met ballen of kegels. Ik zag trouwens laatst Stijn met diabolo in op het speelveld bij de Appelboom aan de slag. Ook niet geheel onverdienstelijk. Hij heeft zich sinds kort ook aangemeld, nu hij zijn zus zoveel trucen uit ziet halen. Afgelopen week werd in het Stadshart het startsein gegeven voor de Nationale sportweek en ja hoor daar hing ze weer samen met 2 ook 13-jarige circusartiesten. Geheel in stijl van deze toch wel koninklijke week in het rood-wit-blauw. Nynke hangt in het wit geheel ondersteboven. Wij zijn hier ook ondersteboven van, maar dan van onder de indruk. Hier gaan we meer van horen.

Petra Oliehoek– van Es