Stompwijk Summerland 2013

summerland

Stompwijk Summerland, kaartverkoop gestart

Afgelopen vrijdag ging de kaartverkoop van Stompwijk Summerland van start. Vanaf 21:00 uur gingen de deuren van Bardancing Beatz open en al snel waren de eerste kaarten (bandjes) verkocht. Vanaf dit weekend waren er ook kaarten verkrijgbaar bij Café de Gouden Leeuw en Café de Meester in Zoeterwoude. Naast de hardcopy kaarten is er ook de mogelijkheid online via www.stompwijksummerland.nl kaarten te kopen. Let wel op dat hier servicekosten worden berekend.

Naast de vrijdag en zaterdagkaart is het ook mogelijk dit jaar een combikaart of wel een passe partout aan te schaffen. Deze aantrekkelijke aanbieding bespaart u zomaar € 5,-. Let wel op dat deze kaarten alleen verkrijgbaar zijn in de voorverkoop en maar in beperkt aantal. Een kaart voor de vrijdagavond of zaterdagavond kost € 15,- per stuk. De passe partout kaart is € 25,- per stuk en geeft dus toegang tot zowel vrijdag- als zaterdagavond.

Het programma voor zowel vrijdag- als zaterdagavond is inmiddels bekend. Hieronder is één van de artiesten van vrijdagavond uitgelicht. Voor de rest van het programma kunt u kijken op de website.

T-Spoon op de Friday 90’s Eve

T-Spoon had wereldwijd hits, verkochten meer dan 16 miljoen platen en nog steeds performen zij wereldwijd. Vandaag de dag bestaat T-Spoon uit Raw Jawz & Blondi. Zij zijn dynamisch, jong en wild. Klaar voor de generatie van nu! T-Spoon’s greatest 90’s hits zullen herleven! Ze worden geprezen en omarmd door elk publiek, een feest der herkenning waar de grootste T-Spoon hits voorbij komen. Kwaliteit in zijn hoogste klasse is wat zij jullie zullen serveren, alle hits worden ten gehore gebracht: “Smiling”, “SummerLove”, “Mercedes Benz”, “Someone Loves You Honey”, “No Time 2 Waste” en natuurlijk hun internationale zomer hit “Sex On The Beach”. Zonder limiet of grenzen, hun muziek is en blijft universeel en geeft op vrijdag 5 juli de “90’s Eve” van Stompwijk Summerland een extra dimensie. That’s for sure!

Stompwijk Summerland valt zoals ieder jaar in het eerste weekend van juli (5, 6 en 7 juli 2013). 

Blijf ook op de hoogte van Stompwijk Summerland via Twitter of Facebook.

www.twitter.com/_summerland_

www.facebook.com/stompwijksummerland

www.stompwijksummerland.nl