Van B naar A

van b naar afleur

Van B naar A

Vorige week maandag stak André Suyten even zijn hoofd om het hoekje van de deur bij de redactie. Dat doet hij wel vaker, even snel gedag zeggen na het zingen met het koor. Zijn gezicht glimt van trots, want dochter Fleur heeft opnieuw een ontwerpwedstrijd gewonnen. Fleur heeft een eigen grafisch ontwerpbedrijf met eigen speelgoed van Olli + Jeujeu en vorig jaar won zij een ontwerpwedstrijd van Pink Ribbon.

In aanloop naar de troonswisseling brengt NS haar reizigers niet alleen van A naar B, maar ook van B naar A. Want Nederland gaat van Beatrix naar Alexander. Samen met haar reizigers viert NS dat graag mee. Daarom rijdt vanaf donderdag 25 april een speciale ‘Koningstrein’ door heel het land.

De trein is geheel oranje, met rood-wit-blauw accenten en het speciale logo van Fleur want zij heeft opnieuw gewonnen met bovenstaand logo. Op een aantal stations wordt de kroning op grote schermen uitgezonden. Elk station wordt opgesierd met het koninklijke logo van Fleur. Dit nieuws kon toch niet ontbreken in deze Royal Ketting. 

 Petra