Kaarten in de kantine

kaarten in de kantine

Afgelopen vrijdag was het kaarten in de kantine. Deze keer kon men individueel inschrijven en dat gaf leuke combinaties en was toch weer eens wat anders. De opkomst kon veel beter, zeker nu de opbrengst ten gunste van de verbouwing van de kantine van de Stompwijk ‘92.  Vorige week de carwash actie, afgelopen week kaarten en komende vrijdag een walking dinner.

Val ik een keer in de prijzen is de uitslag niet bewaard gebleven omdat het buiten de competitie viel! Er waren 2 tafels met prijzen voor de prijsjassers en de loterij beschikbaar gesteld door de Stompwijkse Middenstand. De avond was weer uitstekend verzorgd mede door inzet van bijna de gehele familie van Hoeijen en Tess.

En dan Hoera het is vrijdag een Walking Dinner in de kantine.

Niet denken wat zullen we vandaag weer eens eten, maar aan een relaxt weekend beginnen waarin vrijheid hoog in het vaandel staat. vanuit je werk aanschuiven een aperitief, diverse voorgerechten en keuze gerechten en koffie met een overheerlijke  bonbon toe. Er zijn van die activiteiten daar moet je gewoon bij zijn. Dit wil je niet missen.  Dit is er zo een. Je hoeft geen lid te zijn, iedereen is welkom. Aanvang: 18.00 uur

Prijs: € 35,- per couvert

Aanmelding bij dhr. Ton Veenhof,

Bij voorkeur via e-mail:  tonveenhof21@gmail.com  

Of via: 06-25190804

Betaling via rek. 11.73.57.030 t.n.v. de renovatie-kantine.

Het is kort dag spoedige aanmelding is gewenst.

De opbrengst komt volledig ten goede voor de renovatie van de kantine