Inhuldiging Koning Willem-Alexander

nel en ria

 We waren om half tien in de sporthal. Tegen tien uur was het al gezellig druk. De koffie met tompouce smaakte erg lekker. Op het grote scherm konden we alles bekijken. Bij het tekenen van de Abdicatie werd er stiekem wel een traantje gelaten.

Om 11.15 uur gingen we naar buiten, om na het hijsen van de vlag en het zingen van het Wilhelmus, de ballonnen op te laten. De kinderen waren leuk in de weer, met spelletjes, springkussen, koek versieren enz. In de middag de Inhuldiging in de Nieuwe Kerk. Prachtig gewoon. Praatje hier, praatje daar, met vele dorpsgenoten. Nog even met Nel Hoogervorst op de Koningstroon en we hadden een dag om nooit te vergeten. Hiermee wil ik de Oranje vereniging Stompwijk bedanken, door ons in de gelegenheid te stellen, om dit feest met elkaar te kunnen vieren.

 

Groetjes Ria van Dijk