KBO Stompwijk

Katholieke  Bond van Ouderen te Stompwijk

 

KBO nieuwsbrief mei 2

 

Fietstocht 23 mei met de KBO

Donderdag 23 mei gaat de KBO weer genieten van een mooie fietstocht uitgezet door Piet Beekman. Ik heb vernomen dat het weer een route is waar veel te genieten valt. Er is een koffiepauze (rekening KBO) een lunchpauze (eigen rekening) en een theepauze ingelast.

De nodige stops zijn ingelast zodat ieder die af en toe van een rijwiel gebruikt maakt, eraan mee kan doen.

We verzamelen 9.00 uur op het kerkplein, er zijn veiligheidshesjes aanwezig. Gebruikt deze, het is voor uw eigen veiligheid.

Deelname aan deze tocht is voor eigen risico.

Het bestuur wenst iedereen een veilige en gezellige tocht toe.

Uitgaansdag donderdag 20 juni

Het bestuur heeft in samenwerking met Theo’s busreizen weer een mooie dagreis uitgezocht.

Dit jaar gaan wij een bezoek brengen aan de Zuid – Hollandse eilanden en Zeeland.

Om 8 uur vertrekken wij van sportpark ‘Meerhorst” naar restaurant Haringvliet waar de koffie met ? klaar staat. Na de koffie vervolgen wij onze trip over secondaire wegen en genieten wij van het Zuid-Hollandse en Zeeuwse landschap naar Wolhaartsdijk, waar wij de lunch met ? gaan gebruiken.

Na de lunch rijden wij naar het voormalige werkeiland Neeltje Jans. Hier kunt u een boottocht maken over de Oosterschelde, tevens kunt u kennismaken met de flora en fauna in het een groot zeeaquarium met alle vissen en levensvormen die hier voorkomen.

Ook de maquette van de Deltawerken kunt op schaal bekijken met de wisseling van zout en zoet water getijde.

Na genoten te hebben van al deze interessante dingen gaan wij op weg naar restaurant “ De Oude School “ waar een heerlijk driegangen diner voor ons klaarstaat. Deze locatie hoeft geen nadere toelichting, gezien eerdere bezoeken.

Het bedrag voor deze prachtig dag bedraagt € 70, -per persoon, gezien alles wat u krijgt, een prachtige prijs voor zoveel genieten.

Opgeven voor deze dag op de Soos of bij het bestuur van de KBO, betaling overmaken op RABO rekening 375349243 TNV. KBO Stompwijk.

Het bestuur verwacht veel belangstelling voor deze dagreis, dus wacht niet te lang met opgave.

Bij de inschrijving geldt, opgave gaat in volgorde van binnenkomst, vol is vol. 

 

Het bestuur KBO – Stompwijk