Florence Musicals: jong én oud genieten

 Een ochtendje uit in een ontspannen sfeer. Dat was Florence Musicals ook dit jaar weer. Jong en oud genoten zichtbaar. De jongeren omdat zij hun wekenlang geoefende musicalliederen eindelijk ten gehore konden brengen, de ouderen omdat zij zichtbaar geroerd waren door het optreden van de jonge zangtalenten. Zorgaanbieder Florence hield afgelopen donderdag voor de vijfde keer haar finale voor de Florence Musicals. Hier treden leerlingen uit de hoogste groepen van de basisschool op voor bewoners en bezoekers van woonzorgcentra.  

In de finale stonden dit jaar de Maerten van den Veldeschool (Stompwijk), de Steenvoordeschool (Rijswijk), De Parkiet (Den Haag), De Gantel (Den Haag) en De Zuidwester (Den Haag). Na een nek-aan-nekrace ging uiteindelijk De Gantel met de prijs van € 1.000,— naar huis.

Bedankje

Ruim 100 bewoners en gasten genoten van de optredens. Illusionist Hans Kazan verzorgde op zijn geheel eigen wijze de presentatie van de finale. Alle deelnemende scholieren kregen van Jim van Geest, voorzitter van de Raad van Bestuur van Florence, een EHBO-kit als bedankje voor hun optreden.

 Warm hart

Florence Musicals is mede mogelijk gemaakt dankzij financiële bijdragen van vele fondsen, partners en particulieren die Florence Musicals een warm hart toedragen.