Geslaagd Koningsbezoek in Zoetermeer

alexander en maxima

Geslaagd koningsbezoek in Zoetermeer

Vrijdagmiddag kwam het koningspaar op bezoek in Zoetermeer. Dat had natuurlijk heel veel voorbereiding nodig. Het leuke hiervan was dat er veel Stompwijkse personen en bedrijven waren ingeschakeld. De dranghekken kwamen van IFP verhuur en ook de mooie bank werd door hun geplaatst. De klimmuur kwam natuurlijk bij Erwin van Es vandaan (Set in Motion). De sneeuw voor de skihelling werd door Jan van der Krogt aangevoerd.  En bij het geluid was Niels van Veen hard aan het werk. Ook bij het entertainment liepen er twee Stompwijkers rond. Pedro Ammerlaan met de scouting en Nynke van Rijn met Circus Nevermind. Hierbij zijn er natuurlijk altijd mensen overgeslagen die ook hun steentje hebben bijgedragen. Sorry hiervoor, maar dan heb ik je niet gezien!!! Leuk om te zien dat we in dit dorp zo allround zijn!!

Yvon van Rijn