Politieberichten

  

Stompwijker gewond na val van ladder

Een 62-jarige Stompwijker is op dinsdag 18 juni omstreeks 14.00 uur gewond geraakt na een val van een ladder. De man voerde werkzaamheden uit en was bezig met het schoonspuiten van een dak, toen de ladder onder hem weggleed, waarna hij ten val kwam. Het slachtoffer werd met hoofdletsel en verwondingen aan zijn schouder per ambulance naar een ziekenhuis vervoerd. De arbeidsinspectie stelt een onderzoek in.

Caravan in brand

Politie en brandweer kregen op zaterdag 22 juni omstreeks 19.30 uur melding van een brand in een caravan op een camping aan de Meerburgerlaan. De brandweer had de brand snel onder controle. Er zijn bij de brand geen personen gewond geraakt. De 59-jarige Zoetermeerse eigenaresse van de caravan verklaarde, dat zij in verband met de koude weersomstandigheden de kachel had aangestoken en dat een kussen, dat voor de kachel lag, vlam had gevat.  De politie onderzoekt of er mogelijk sprake is van brandstichting.

Woninginbrakenteam

Eind 2011 is een woninginbrakenteam opgericht om het aantal woninginbraken in Leidschendam/Voorburg terug te dringen. Daarnaast wil het team het oplossingspercentage van woninginbraken verhogen. Ziet u iets verdachts rond woningen? Vertrouwt u het niet? Bel direct 112. Met de politiemeldkamer zijn afspraken gemaakt om direct  een surveillance-eenheid te sturen in geval van ontdekking van een woninginbraak of verdenking daarvan.

Elke andere informatie kan worden doorgegeven via 0900-8844. Liever anoniem? Bel met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.