Te koop: Van Santhorststraat 30

van Santhorststraat 30

TE KOOP: Van Santhorststraat 30, 2266 HT Stompwijk

Voortuin, entree, gang, meterkast, toilet met fontein, woon-/eetkamer met inbouwhaard en vrij uitzicht op het in de wijk gelegen speeltuintje aan de voorzijde, open keuken v.v. Siemens inbouwapparatuur, zonnige achtertuin op het zuidwesten met stenen schuur en achteruitgang.

1e etage: overloop met HR combiketel t.b.v. warmwatervoorziening en cv, voorslaapkamer, 2 achter slaapkamers, aparte ruimte met aansluitingen voor wasmachine en droger, ruime badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet.

Vaste trap naar kapverdieping: overloop met wastafel, 1 grote zolderkamer met voor en achter dakkapellen (eventueel 2 kamers van te maken).

De woning is vrijwel geheel voorzien van dubbelglas en de gehele achterzijde is voorzien van zonwering.

Kom gerust deze aantrekkelijke, zeer scherp geprijsde woning bekijken.

Bel voor een afspraak naar fam. van Es, tel. 06-29441634.