Rabo Sponsorfietstocht

Op een sportieve manier een steentje bijdragen


Rabobank Sponsorfietstocht  

Op zondag 22 september 2013 organiseert Rabobank Rijnstreek haar jaarlijkse sponsorfietstocht. Een mooie fietstocht van 15, 40 of 60 kilometer door het Groene Hart met live muziek en poffertjes. Dit jaar introduceren wij een nieuwe route van 15 kilometer, speciaal voor kinderen. Verenigingen, scholen en stichtingen kunnen zich aanmelden kan tot 1 augustus 2013. Wees er snel bij, want vol = vol.

Nieuw! Kinderroute van 15 kilometer

Iedereen is van harte welkom om mee te fietsen op zondag 22 september, speciaal voor kinderen hebben wij een kinderroute van 15 kilometer gecreëerd. Er kan gestart worden vanaf 09.00 uur, de uiterlijke starttijd is 13.30 uur en de stempelposten sluiten om 16.00 uur. De sponsorbijdrage verschilt per gereden afstand en varieert tussen de € 3,- en € 10,- per afstand. Zo verdienen alle kinderen die de 15 kilometer afleggen € 3,- voor hun favoriete vereniging die zich hebben aangemeld. Bij 40 kilometer wordt € 6,- per fietser uitgekeerd en is de route van 60 kilometer zelfs € 10,- per deelnemer waard. Zo kan het te verdienen bedrag per vereniging of stichting flink oplopen!

Aanmelden

Verenigingen en stichtingen die zich willen opgeven als deelnemende organisatie kunnen zich aanmelden via www.rabobank.nl/rijnstreek. De individuele fietsers kunnen zich op zondag 22 september melden bij één van de acht startpunten. De startpunten worden zo snel mogelijk bekendgemaakt.

Poffertjes en muziek

Om het fietsen gezelliger en leuker te maken, wordt er gezorgd voor optredens van diverse muziekverenigingen.  Vrijwilligers van Rabobank Rijnstreek staan die dag op verschillende startpunten klaar om de deelnemers te voorzien van heerlijke poffertjes!