Rabo Sponsorfietstocht

Schrijf in, fiets mee en verdien honderden euro’s voor de clubkas!


Rabobank Sponsorfietstocht 

Op zondag 22 september 2013 organiseert Rabobank Rijnstreek haar jaarlijkse sponsorfietstocht. Een mooie fietstocht van 15, 40 of 60 kilometer door het Groene Hart met live muziek en poffertjes. De sponsorbijdrage varieert tussen de € 3,— en € 10,— per fietser en kan oplopen tot maximaal € 1.000,- per vereniging! Verenigingen, scholen en stichtingen kunnen zich nog aanmelden tot 1 augustus 2013. Wees er snel bij, want vol = vol.

Nieuw! Kinderroute van 15 kilometer

Iedereen is van harte welkom om mee te fietsen op zondag 22 september, speciaal voor kinderen is er een kinderroute van 15 kilometer gecreëerd.  Dit jaar kan dus jong en oud meefietsen!  De sponsorbijdrage verschilt per gereden afstand en varieert tussen de € 3,- en € 10,- per afstand. Zo verdienen alle kinderen die de 15 kilometer afleggen € 3,- voor hun favoriete vereniging. Bij 40 kilometer wordt € 6,- per fietser uitgekeerd en is de route van 60 kilometer zelfs € 10,- per deelnemer waard. Zo kan het te verdienen bedrag per vereniging of stichting flink oplopen! Het maximum te verdienen bedrag per vereniging of stichting is € 1.000,-.

Aanmelden

Verenigingen en stichtingen die zich willen opgeven kunnen zich aanmelden via www.rabobank.nl/rijnstreek. Aanmelden kan nog tot 1 augustus. De individuele fietsers kunnen zich op zondag 22 september melden bij één van de acht startpunten. De startpunten worden zo snel mogelijk bekendgemaakt.

Poffertjes en muziek

Om het fietsen gezelliger en leuker te maken, wordt er gezorgd voor optredens van diverse muziekverenigingen.  Vrijwilligers van Rabobank Rijnstreek staan die dag op verschillende startpunten klaar om de deelnemers te voorzien van heerlijke poffertjes!