Leer zingen in 5 weken

Leer in 5 weken zingen

Wil je leren zingen of je zangtechniek opfrissen? Heb je na de zomer zin in een inspirerende activiteit? Kom dan naar de Learn 2 sing cursus van de Sweetlake Harmony Singers. In 5 weken leer je over je houding en ademhaling, je stem en expressie. Bovendien leer je vierstemmig a-capella zingen, dus zonder muzikale begeleiding, en leer je in welke van de vier stempartijen jouw stem het beste past. Je leert een bekend lied en twee korte liedjes. De cursus wordt gegeven door onze dirigent Mieke Goossens, een zangdocent en een expressiedocent. Je oefent met een gemixte groep van beginners en gevorderden voor een optreden met deze liedjes. De laatste cursusavond kun je familie en/of vrienden meebrengen zodat ze jouw optreden met de groep kunnen zien. Grote kans dat je je eigen verwachtingen overtreft. 

Cursus Learn to sing

Dinsdagavonden 24 september en 1, 8, 15 en 22 oktober

Van 19.45 tot 22.15 uur – Kosten: € 30,-

Locatie: zaal 4 aan Bijdorplaan 477-479 te Zoetermeer 

Gastvrouwen zijn The Sweet Lake Harmony Singers, www.thesweetlakeharmonysingers.nl
Aanmelden via Anneke van de Meer-Franse Tel. 06-301 02 128,
e-mail: 
pauw.veld@hotmail.com
Aanmelding gaat op volgorde van binnenkomst, dus wees er snel bij!