Officiële opening en doop van nieuwe roeisteiger Vlietland

opening roeisteiger

Officiële opening en doop van de nieuwe roeisteiger in Vlietland!

Afgelopen vrijdag (6 september) heeft gedeputeerde Ingrid de Bondt van de provincie Zuid-Holland een nieuwe roeisteiger aan het grootste meer in Vlietland geopend! Zij deed dit door met een putsemmer Vlietwater tegen het bord ‘Roeisteiger Vlietland’ aan te gooien. Nico van Ravesteyn van de in Vlietland gevestigde Roeivereniging Rijnland en Bart Carpentier Alting, directeur van Vlietland B.V., spraken daarna woorden van dank uit namens alle watersporters die gebruik maken van Vlietland en de roeiers in het bijzonder!

De  roeisteiger is door de geringe hoogte met name geschikt om roeiboten aan te leggen maar andere vaartuigen kunnen daarvan ook gebruik maken.