Zin in een bijzondere avond uit?

romeo

Zin in een bijzondere avond uit?

Onderstaande voorstelling is zeker de moeite waard!

Romeo meets Julia

‘Wees welkom bij Verona’s underground

Wie van u allen zou nu niet willen dansen?

Wie zich hier nuffig toont heeft zeker eksterogen!’

Romeo meets Julia, een bewerking van Shakespeare’s meeste bekende stuk, opent het theaterseizoen in het Kwadrant theater. Verona’s underground neemt je mee in het eeuwenoude verhaal over de familievete tussen de Capulets en de Montagues en hoe Romeo aan zijn Julia beweert nooit meer Romeo te willen zijn.

Locatietheater met livemuziek, trouw aan Shakespeare’s teksten.

Een belevenis op een eigenwijze modern manier.

De jaarlijkse voorstellingen in het  Buytenpark van Greg & Baud productions konden dit jaar door gebrek aan subsidies niet door gaan. Het artistieke team heeft deze kans aangegrepen  om van de voorstelling een unieke locatievoorstelling te maken in en om het Kwadrant Theater. Met meerdere locaties in het  theater zal de bezoekers zich gedurende de avond zich door verschillende zalen verplaatsen en krijgt hierdoor een zeer speciale belevenis voorgeschoteld.

Hier staat met ondersteuning van onze geweldige cast en crew een spetterende voorstelling, die je meeneemt in de reis van onbereikbare liefde, haat en vriendschap.

Romeo meets Julia knalt het nieuwe theater seizoen  in en is te zien van 12 tot en met 29 september in het Kwadrant Theater. 27,28 en 29 september zijn opties. En zullen pas later in de verkoop gaan.

Regie en bewerking Yu Lan Leffers 

Kaarten kunnen besteld worden via www.greg-baud.nl

Lola de Winter