Bardancing the Beatz

Bardancing Beatz

Afgelopen weekend waren we 2 keer geopend. 1 keer natuurlijk op de zondag waar het weekend weer traditioneel goed afgesloten werd. De andere avond was natuurlijk op de zaterdag met Proud to be Fout. Dit feest is uiterst geslaagd. We hebben veel gekke en grappige outfits voorbij zien komen en de stemming was buitengewoon gezellig. Ook werd door de meest fout geklede persoon de PTBF award in ontvangst genomen. Kortom een avond waar veel over na gesproken wordt, en buitengewoon goed is verlopen.

Gele kratten feest

Zaterdag 26 oktober zal het jaarlijkse gele kratten feest weer plaats vinden. Deze avond zal alles in het thema staan van de oude gele Heineken kratten. De deuren zullen om 20:00u open gaan en de minimum leeftijd zal 21 + zijn. We verwachten uiteraard dat er veel mensen komen die de gele kratten nog hebben meegemaakt en op de avond zullen de gouwe oude plaatjes allemaal weer door de dj aan elkaar worden gedraaid!

Agenda:

26 oktober                           Gele Krattenfeest / 21+

2 november                         Back to the special Flavours

15 november                       Hollandse avond