De Gaanders

gaanders

Wie krijgt er dit jaar de scepter over het Gaandriaanse Rijk ???

Overal in het dorp worden al hele verschillende speculaties gemaakt over wie er dit jaar zullen gaan heersen over het prachtige Gaandriaanse Rijk en het daarbij behorende volk. Verschillende namen passeren de revue. De paar aangewezen personen die weten wie het worden houden heel slim hun kaken op elkaar. Dit jaar kunt u weer een overheerlijke taart winnen met het raden naar de Prins en Page voor komend seizoen. Degene die dit goed heeft krijgt van ons een overheerlijke taart. Dus ik zou zeggen, waag een gokje want niet geschoten is altijd mis. Deze bus zal vanaf deze week te vinden zijn bij de Coop. Maar zaterdag 16 november weet iedereen die in Het Blesse Paard is, ook welke Prins en Page de nieuwe heersers zullen zijn. Het motto voor aankomend Carnavalsseizoen is “Het is maar fantasie” Prins Adrie zal na het overhandigen van de scepter zelf worden overgedragen aan de heren van de Oud-Prinsen, hiervoor zal hij eerst een toelatingstest af moeten leggen. Hier hebben de mannen van de Oud-Prinsen ongetwijfeld weer een leuk toneelstukje van gemaakt. Natuurlijk worden er ook deze keer weer prijzen uitgereikt aan degene die het beste verkleed zijn. De best verklede man en vrouw worden even in het zonnetje gezet.

Tijdens het Feestneuzenbal wordt bekend gemaakt wie de nieuwe Prins en Page zijn. Dus als u net zo benieuwd als ik ben wie er dit jaar de nieuwe heersers worden. Dan zien we u graag zaterdag 16 november om 21.00 uur in Het Blesse Paard !!!

Hier nog wat data:

Zaterdag 16 nov:                                       Openingsavond thema: “Feestneuzenbal”

Zaterdag 4 en Zondag 5 jan:                      Gaanders boekje lopen en lotenverkoop

Zaterdag 18 jan:                                       Gaanders Bierstube

Zaterdag 1 mrt:                                        Optocht, Straatcarnaval en gekostumeerd bal.

Voor meer info www.degaanders.nl.

P.R. De Gaanders