Bericht uit de kerststal

kerststal 2kerststal 1

Bericht uit de kerststal

It’s is beginning to look a lot like Christmas, zing ik met mijn koor. Zo is het overal om ons heen, overal verschijnen lichtjes om de donkere dagen voor kerst minder donker te maken. In de pastorie is het aan de koffietafel een extra drukte. In de vorige week opgepoetste kerk wordt nu de kerststal geplaatst. Bomen worden van zolder gehaald en de beelden worden gesorteerd rond de kerststal. Drie wijze mannen uit Stompwijk kijken kritisch naar de opstelling.

Het kerststalletje in de kerk heeft vooral aantrekkingskracht op de kinderen. De volgende stap is het gaan versieren van onze prachtig gerestaureerde kerk en dan is alles pas echt klaar. Wat zouden we zijn zonder al die actieve vrijwilligers die onze dorpsgemeenschap telt?

 

Dank aan Agnes van Boheemen voor de foto’s.  

Petra Oliehoek — Red.