De kinderen en de verdwenen Kerstman

De kinderen en de verdwenen kerstman

Het was een mooie kerstdag. De kinderen spelen buiten sneeuwballen gevecht. Niemand heeft  door dat de Kerstman er niet is. Alleen de ouders hebben het door, maar zeggen niets tegen de kinderen anders raken ze in paniek. De ouders zeggen dat ze gaan wandelen maar eigenlijk gaan ze de kerstman zoeken. Na een uur wandelen zien ze een hut, ze gaan even kijken maar wat zien ze dan… de kerstman!! Wat doet u hier zegt 1 van de ouders. De kerstman zegt: dit is mijn nieuwe schelplek want het kerstkasteel is berooft. 1 van de ouders vraagt maar waar is u vliegende briegade dan? Die hebben het kerstkasteel in bezit genoomen. He is dat u vliegende brigade. jaha dat is mijn vliegende brigade kerstman. Kerstman we hebben het kerstkasteel gered!! zeggen de rendieren. O jullie zijn schatten, zegt de kerstman kom rendieren we gaan. En ik kan jullie beloven ik kom bij jullie thuis.

En een gezellig kerstfeest.

einde

 

Groetjes

Manou en Jelsie

(groep 5)

 

(Letterlijk overgenomen. Red.)