Het verhaal van de Kerstman van Wessel en Jesse

Het verhaal van de Kerstman

De Kerstman is nu in de Noordpool daar is die de cadeautjes voor alle kinderen van de wereld aan het in pakken. De Kerstman verheugt zich er nu al op. Maar opeens ging de hemel open, toen zei de Kerstman tegen zijn elfen: hoe kan de hemel ineens open gaan? Toen zei een van de elfen: er is vast iets mis! Ik wil snel contact hebben met de hemeldienst, die moeten het snel fiksen anders is de hemel met kerst niet open. Hij belt de hemeldienst maar het nummer weet ik niet meer. Ik heb het vast ergens op geschreven! De Kerstman zoekt het papier met het nummer. Hij probeert maar gewoon een nummer. Hij belt het nummer: 12356345. Er wordt opgenomen: hoi met Tidore. Dan zegt de Kerstman: o sorry verkeerde nummer. Hoe kan de Kerstman de hemeldienst bellen als hij het nummer niet weet? Opeens heb een van de elfen een idee: laten we naar de hemeldienst vliegen met de rendieren! Dat vindt de Kerstman een goed idee! De rendieren zijn er klaar voor en de slee hangt al achter hun. Laten we dan maar vertrekken zegt de Kerstman, ze vliegen naar de hemeldienst. Ze zeggen tegen de directeur dat de hemel te vroeg open is gegaan. Dan zegt de directeur: we waren alleen aan het testen of die wel soepel open zou gaan want als die met kerst vastloopt dan hebben we een probleem. Dan zegt de Kerstman: o dan is het nog goed afgelopen.

Dit was het verhaal van Wessel en Jesse.

We wensen jullie prettige kerstdagen en een gelukkig 2014