Kerstverhaal Maarten

Hallo allemaal   

Zoals Julie weten staat er in elke klas een kerstboom. En ze zijn allemaal prachtig. Maar in groep7 (onze klas dus) hebben we iets anders gemaakt dan normaal. We hebben namelijk allemaal origami werkjes gemaakt namelijk van een pelikaan tot een vliegtuig tot een zwaan tot een kikker en tot een pinguïn. Het vouwt allemaal een heel stuk makkelijker dan normaal vouwpapier. Dat komt doordat het speciaal papier is. Je krijgt het dus ook niet zo snel omdat het niet in Nederland word gemaakt maar in Japan. Daarom is het ook zo speciaal papier. We hebben het papier trouwens gekregen met Sinterklaas. Het lag onder een stapel tijdschriften op de vissenkom. Zo kwamen we er dus aan. En de kerstboom word nog veel mooier.  

Van Martijn   

(Letterlijk overgenomen)