Kerstverhaal Timo en Lars

Super Elfjes  

Er was eens een jongetje genaamd Timo. En zijn beste vriend is Lars.

Ze gingen samen spelen en kattenkwaad uithalen. Op kerst dag besefte ze dat ze dan geen cadeautjes zouden krijgen van de Kerstman. Daarom gingen ze in een postpakket naar de Noordpool. Ze gingen naar de speelgoed fabriek van de Kerstman verkleed als elfjes, maar toen hadden zij zich niet bedacht dat ze geen elfjes waren die konden vliegen. Ze gingen op zoek naar een echt elfje en hadden gevraagd of hij een geheim kon bewaren toen vertelde ze dat ze geen echte elfjes waren. Ze vroegen of hij ons kon laten vliegen. En hij zij dat dat goed was maar ze mochten maar 12 uur blijven. Ze gingen op zoek naar de plattegrond van de speelgoed fabriek. Ze gingen naar de grote lijst. Maar onder weg waren er 5 deuren. In de eerste deur zaten een heleboel voetballen. Ze stuiterde door de hele zaal. In de twee de deur zaten opwindbare poppetjes. Ze liepen door de hele zaal uit hun doos. In de derde deur zaten allemaal pakjes. Ze lagen nu door de hele kamer. In de vierde kamer. Was de bakkerij. We struikelde tegen de lopende band. Alle broden en koekjes vielen op de grond en lagen in stukken. We gingen naar de laatste kamer. Daar was de elf die we eerder tegen waren gekomen. En hij gaf ons het elfenstof. Toen gingen we naar de grote lijst. We schreven onze namen op. En gingen weer weg. We hielpen ook met opruimen. En toen we weer thuis waren stonden er cadeaus achter de kerstboom. En we kregen een brief er stond in Jongens volgend jaar niet zo stout zijn. Maar er is altijd plek voor kinderen die anderen helpen.       

Groetjes Timo en Lars