Kerstwens Aad en Ria

 

De donkere dagen voor Kerst maken wij normaal ook mee als zeer drukke tijd, iedereen heeft het eigenlijk drukker dan de rest van het jaar.

Bijvoorbeeld met het maken van de Dorpsketting (bedankt voor jullie inzet met een heel jaar info). Op school met tentamens, toetsen maken, rapporten. De kerk versieren, kerststukjes maken of kerstboom versieren, jezelf versieren en/of even bij de kapper langs. Optredens verzorgen met zang en dans, de kerstbingo, kerstklaverjassen, naar vrouw actief met zelfgemaakt kerstdiner, naar de ouderensoos voor een gezellige dag met elkaar, naar de borrel bij je werk, en tenslotte nog boodschappen doen om thuis wat lekkers op tafel te zetten.  

In de stad liggen mensen, in het ergste geval zoals afgelopen jaar in Rotterdam, zelfs lange tijd dood in huis. In Stompwijk is de sociale controle toch veel groter. Voor mensen buiten het dorp is dat soms moeilijk te begrijpen en die vinden het vooral geroddel. 

Wij zijn in ieder geval erg blij met alle hartverwarmende reacties van iedereen nu wij allebei in de lappenmand zitten/liggen.  

Het jaar met obstakels is bijna ten einde en we maken een nieuwe frisse start in 2014.

 

Wij wensen iedereen een liefdevol,

smakelijk Kerstfeest en

uiteraard alle goeds voor het nieuwe jaar.  

Aad en Ria Luiten