Officiële berichtgeving AC Meerlaan

 

In reactie op de berichtgeving van Undercover in Stompwijk in de laatste editie van de Dorpsketting volgt hier de officiële verklaring van AC Meerlaan:  

HET TOERNOOI GAAT DOOR.  

Ondanks alle beweringen over gokschandalen en Koreaanse kipproducenten, zal het toernooi ongewijzigd en volgens het originele plan doorgang vinden. De enige verandering die we wel door moeten voeren, ten opzichten van voorgaande edities, is de verwijdering van Sgrednaaged uit het speelprogramma.

Dat de heren van Sgrednaaged uit het toernooi zouden zijn gekocht door de eigenaar van Korean Fried Chicken is niet correct. Sgrednaaged is niet aanwezig door een samenloop van omstandigheden en een combinatie van factoren, die we verder niet zullen toelichten. Wel kunnen we bekend maken dat er een geschikte vervanger is aangesteld.

Na een langdurig selectieproces waar er natuurlijk aan zware criteria moest worden voldaan is de organisatie uitgekomen bij: Nosneb CF. Bij u alle wel bekend als de winnaars van het prestigieuze VV/ZZ toernooi.  

Na de foutieve berichtgeving in diverse media is de regelgeving binnen de organisatie van Stompwijk’92 verder aangescherpt. Dit behelst niet alleen de beveiliging buiten het terrein maar ook de hoeveelheid gefrituurde kip wordt stevig aan banden gelegd. De koude kippen zullen echter wel in grootte hoeveelheden aanwezig zijn.  

Wij hopen dat door deze strengere maatregelen de invloeden van de Koreaanse kip magnaat niet zichtbaar zullen zijn op 3 januari 2014 als het toernooi plaatsvindt op sportpark de Meerhorst.  

Hiermee eindigt deze officiële berichtgeving.  

Kusjes  

Jip, namens AC Meerlaan