Wie gaat er gratis mee schaatsen op de Coolste Baan

Wie gaat er GRATIS mee schaatsen

op de Coolste Baan in het Olympisch Stadion in Amsterdam?

 

Van 1 t/m 26 februari kan er geschaatst worden in het Olympisch Stadion in Amsterdam, die tijdelijk wordt omgedoopt tot de Coolste Baan van Nederland.

Het lijkt ons onwijs gaaf om daar een keer te gaan schaatsen, daar moet je toch geweest zijn! Nog leuker wordt het als we met een heleboel schaatsliefhebbers gaan. Hiervoor hoef je geen lid van de ijsclub te zijn.

Via de KPN (hoofdsponsor van de Coolste Baan) heb ik 15 gratis toegangskaarten voor zondag 16 februari van 9.00 tot 11.30 uur kunnen bemachtigen.

Ik heb er nog een aantal over. Lijkt het je wat, meld je dan snel aan via: margastijnman@zonnet.nl of via SMS/WhatsApp: 06-18894535. OP = OP !!!

Anders moet je een kaartje kopen, deze moet je wel van te voren reserveren.

Entree volwassenen € 10,–, kinderen t/m 12 jaar € 7,50.

Via een groot scherm kunnen de Olympische Spelen in Sochi live worden gevolgd.

Dan heb ik nog een vraagje: wie wil er mee om foto’s te maken? Uiteraard krijg je gratis toegang en kun je meerijden. Lijkt het je wat, meld je dan bij mij.

Wil je op een andere dag/tijdstip gaan, probeer dan via www.kpn/schaatsen gratis toegangskaarten te reserveren. Iedereen die abonnee van KPN is kan ze aanvragen. Gewoon je postcode + huisnummer + e-mailadres invullen.

Maar wacht niet te lang, want KPN geeft slechts een beperkt aantal kaarten weg.

 

Veel schaatsplezier toegewenst,

Marga Stijnman