Verhalen uit de Bijbel

Verhalen uit de Bijbel

 

Op donderdag 13 maart van 19.30 tot 21.30 uur is de eerste bijeenkomst van een nieuwe serie van 6 avonden. De bijeenkomsten zullen plaatsvinden in een gezellige huiskamer in het dorp bij een van de deelnemers.

Dit keer komen twee Bijbelboeken uit het oude testament aan bod: Ezra en Nehemia. In deze boeken lezen we hoe de Joden die rond 500 voor Christus in Babel woonden verlangden om weer naar Jeruzalem te gaan. Ze wilden de stad herstellen zodat ze er konden wonen en weer offers konden brengen in de Jeruzalemmer tempel.

Aan de hand van het boekje van Max Lucado (Ezra en Nehemia) zullen we zien hoe actueel deze oude Bijbelverhalen voor ons zijn. Het beloven weer enerverende avonden te worden met mooie gesprekken. Voor vragen of voor het aanmelden kunt u met mij contact opnemen: (06) 51 40 81 36 of per

e-mail: alwin.van.ruijven@gmail.com

 

Alwin van Ruijven