Kledinginzamelingsactie van Sam’s Kledingactie

Doe mee met de kledinginzamelactie van Sam’s Kledingactie in Stompwijk en steun Cordaid Mensen in Nood!

 

Op 4 april 2014 vindt in Stompwijk de kledinginzamelingsacties van Sam’s Kledingactie voor Mensen in Nood plaats. U kunt dan van 13.30 tot 16.00 uur uw gebruikte kleding, schoeisel en huishoudtextiel in gesloten plastic zakken doneren aan Sam’s Kledingactie:

 

De auto staat op het Kerkplein, Dr. van Noortstraat 88

 

De opbrengst van de ingezamelde kleding gaat naar projecten van ontwikkelingsorganisatie Cordaid Mensen in Nood. Graag vragen wij dit voorjaar een laatste maal uw aandacht voor een preventieproject van Cordaid in het Zuiden van India, dat Sam’s Kledingactie voor het derde achtereenvolgende jaar steunt.

Het zuiden van India wordt met grote regelmaat getroffen door overstromingen en cyclonen. De slechte huizen van met name de kastelozen (Dalit) worden volledig vernield. Om mensenlevens te redden, bouwt Mensen in Nood samen met lokale organisatie Kalvi Kendra hier aan evacuatiecentra waar mensen een veilig heenkomen kunnen vinden. De planning is dat deze centra eind dit jaar opgeleverd kunnen worden. Wij hopen samen met u, de handen ineen te slaan voor dit waardevolle project: Help mee, voor India!

 

Voor meer informatie over Sam’s Kledingactie en de gesteunde projecten kunt u kijken op

www.samskledingactie.nl of bellen naar 073-687 10 60.