Foto’s van weleer en herinneringen van Stompwijk

Op Facebook is een nieuwe groep gestart met de bovengenoemde naam. In deze groep worden oude foto’s geplaatst die in Stompwijk zijn genomen. Denk aan een klassenfoto uit 1945 waarop nog niet iedereen is herkend of een foto op de kermis van een kind in de wandelwagen. Wie is dat ook al weer? Waar is die foto genomen? Er is vaak iemand die zich dat ene gezicht of die plek nog wel kan herinneren. Het aardige is dat iedereen kan reageren op de geplaatste foto’s. Elke foto vertelt een verhaal en het verhaal wordt groter en leuker door de reacties en aanvullingen van anderen.  

Kijk ook eens bij deze groep en help mee om die gezichten en plekken van vroeger te herkennen. Heeft u de smaak te pakken? Plaats dan uw eigen foto’s in de groep en deel ook uw herinneringen van Stompwijk. Als u uw foto’s niet kunt scannen, stuur dan via Facebook een berichtje naar één van de beheerders. U kunt ook bellen naar Truus Knijnenburg 06-2072 3114, Pedro Ammerlaan 06-2158 0617 of mailen naar Anja van Logchem op:

anja29@ziggo.nl. Dan maken we een afspraak en helpen u met plezier om uw foto’s te delen.

Graag tot ziens op Facebook !