Graag uw aandacht i.v.m. diefstal

Graag uw aandacht i.v.m. diefstal

 

Vrijdagavond 9 mei zijn er bij onze fietsen uit de voortuin gestolen.

Het gaat om een damesfiets van Lisa merk Amarant, kinderfiets van Amy merk Batavus en mijn herenfiets merk Gazelle. Alle drie de fietsen stonden op slot en zijn ontvreemd tussen 23.00 en 23.30 uur.

Deze gebeurtenis heeft veel emotionele schade aangericht bij de kinderen.

Wie kan ons helpen om meer te weten te komen over deze diefstal.

Heeft u mogelijk verdachte personen, vreemde situaties of een verdachte bestelbus gesignaleerd in onze straat of dorp laat het mij a.u.b. weten.

Wij hebben de politie ingeschakeld en een signalement van een verdacht bestelbusje doorgegeven. Het gaat om een rood metalic gespoten bestelbus met Nederlands kenteken. Dit kenteken is grotendeels bekend en doorgegeven. De politie ziet uit naar deze auto en de door ons omschreven personen .Ik zou het heel erg waarderen dat u, als u iets is opgevallen hoe onbenullig het ook mag zijn, het aan mij meldt. Het is natuurlijk goed mogelijk dat deze bestelbus er niets mee te maken heeft maar het is op zijn minst verdacht omdat hij eerder deze week zowel overdag als in de avond meerdere keren in de straat is gesignaleerd en ook vrijdagavond op meerdere plekken  in het dorp..

 

Bij voorbaat dank voor uw medewerking,

Ron Knijnenburg, van Merodestraat 7, tel.: 06-2908880